joi, 28 octombrie 2010

Free Energy Romania

5 comentarii:

  1. Buna, spuneti-mi despre ce este vorba va rog. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convins ca un motor magnetic bine realizat poate produce mai multa energie decat coconsuma. Defapt tot ceeia ce ii trebuie nu este decit un impuuls. Si este mult mai convenabil decit orice alt tip de "free energy" solara, eoliana....... acesta nu depinde de anumite conditii

    RăspundețiȘtergere
  3. Speram ca o sa se inventeze aceste motoare sa scapam de cei care ne jupoaie pentru curent , benzina , gaze......

    RăspundețiȘtergere
  4. Ptr Lica,
    Nu mai visa, asta nu se poate.
    Gandeste-te la magneti ca la niste resoarte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Marius:

    Resortul nu e nici pe departe o comparatie.Magnetii nu isi pierd deloc din capacitati decat daca sunt incalziti la peste 80 grC (si asta tine de proprietatile materialului magnetic),nicidecum daca este exploatata energia lor.Dupa 30 de ani de aplicatii diverse,nu au pierdut nici macar un Gauss.
    Dupa niste studii mai serioase e mai bine te gandesti la magneti ca la niste lentile pentru energiile magnetice.Dupa cum energia calorica a soarelui este concetrata de o lentila si poti aprinde hartia cu ea,daca nu am fi avut posibilitatea sa vedem comportamentul luminii,am fi zis ca lentila e o sursa de energie....care ar tebui sa se consume in proces,conform legilor fizicii.
    Din analogia de mai sus,poate nu tocmai exacta dar suficient de sugestiva pt a intelege punctul de vedere, rezulta ca un motor magnetic nu este un perpetuum mobile,ci exploateaza niste energii care ne inconjoara si curg pe langa noi.
    Si acum petru cei care au mai facut ceva fizica in scoala,aduceti-va aminte ca definitia unui "perpetuum mobile" incepe invariabi cu expresia: "INTR-UN SISTEM INCHIS, IZOLAT COMPLET DE EXTERIOR (nu are nici un schimb de energie cu exteriorul)...etc",deci e aplicabil doar la sistemele INCHISE.Cunoaste vreunul dintre voi un sistem inchis?
    Fizicienii afirma despre sistemele inchise ca sunt asa de rare incat...nu exista in realitate.Totul este o teoretizare pentru usurinta calculelor.

    Pentru Admini: ceva detalii legate de motorul lui Moraru, pe cand?Sau despre celelalte subiecte,macar?Poate e abandonat blogul pt ca din 2010 de la infiintare nu a mai aparut nimic constructiv

    RăspundețiȘtergere